Hliníková okna

Hliníková okna a dveře si získali mezi zákazníky velkou oblibu pro svůj moderní a reprezentativní design, prakticky neomezenou životnost profilů, vynikající pevnost a tvarovou stálost. Jsou vhodné pro všechny druhy staveb - od průmyslových budov přes kancelářské prostory až po rodinné domy. Hliníkové konstrukce umožňují vytvářet i velmi rozměrné a hodně variabilní okenní systémy. Velkým kladem hliníkových oken a dveří je i jejich bezúdržbovost.

Hliníková okna nabízíme z kvalitního profilu PONZIO.

Co mají profilové řady hliníkových oken společného?

• celoobvodové těsnění EPDM
  • belgické celoobvodové kování Sobinco
  • přerušený tepelný most
  • široké možnosti barevného provedení od imitací dřeva až po všechny barvy RAL

PONZIO PE60

Základní profilový systém hliníkových oken v naší nabídce. Je to tříkomorová profilová řada s přerušeným tepelným mostem o šířce 24 mm. Systém PONZIO PE60 se využívá pro hliníková okna a balkonové dveře, kde není požadavek na vysoké tepelně izolační vlastnosti.

• stavební hloubka rámu 60 mm
  • stavební hloubka křídla 68 mm
  • dvě celoobvodová těsnění
  • zasklení jednoduchým sklem i izolačním dvojsklem

PONZIO PE68

Profilový systém PONZIO PE68 se řadí v naší nabídce mezi nejprodávanější. Je to moderní a všestranný tříkomorový systém s přerušeným tepelným mostem o šířce 32 mm. Využívá se pro hliníková okna, balkonové dveře a také výlohy.  Díky odizolování vybraných částí profilu nabízí tento systém lepší tepelně izolační vlastnosti.

• stavební hloubka rámu 68 mm
  • stavební hloubka křídla 76 mm
  • tři celoobvodová těsnění
  • zasklení izolačním dvojsklem nebo trojsklem

PONZIO PE78

Čtyřkomorový systém s přerušeným tepelným mostem o šířce 32 mm. Díky skutečně vysoké tepelné izolaci a výborným akustickým vlastnostem splní požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Konstrukce této profilové řady zabezpečuje vysokou pevnost a odolnost, což umožňuje vyrábět velké formáty hliníkových oken a dveří. Využívá se především pro okna a balkonové dveře určené do obytných prostor.

• stavební hloubka rámu 78 mm
  • stavební hloubka křídla 86 mm