Plastová okna Inoutic

V naší nabídce máme plastová okna a dveře vyrobená z profilu německé společnosti Inoutic GMbH patřící do skupiny Deceuninck. Mezi hlavní přednosti profilu Inoutic patří dlouhá životnost, dokonalé izolační vlastnosti, stálá barevnost a velká variabilita barev a provedení. Běžně plastová okna zasklíváme  izolačními dvojskly (Ug = 1,1 W/m2K) nebo trojskly (Ug = 0,7 - 0,5 W/m2k) s teplým distančním rámečkem. Je možné použít i skla ornamentní, bezpečnostní, protisluneční a protihluková.

Zaměřujeme se na kompletní dodávku všech dostupných profilových řad plastových oken značky Inoutic.

Co mají profilové řady společného?

• vysoké zabezpečení plastových oken proti vloupání díky Euro-drážce s osovým přesazením 13 mm a dvoulopatkové zasklívací liště
  • masivní ocelové výztuhy s protikorozní úpravou v rámu i křídle plastového okna
  • špičkové německé celoobvodové kování SIEGENIA AUBI TITAN AF s odolnou povrchovou úpravou
  • TEPLÝ meziskelní rámeček  - snížení rizika rosení platových oken
  • zateplený pětikomorový podkladový profil s těsnící páskou a dvěma praporky
  • hladký povrch plastových oken nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu a odolává všem povětrnostním vlivům

Čím se profilové řady liší?

I přesto, že mají profilové řady od společnosti INOUTIC mnoho společného, každá má i svá specifika, která určují její využití. Níže Vás seznámíme s těmi nejdůležitějšími parametry profilových řad INOUTIC ARCADE, INOUTIC PRESTIGE a INOUTIC EFORTE.

INOUTIC ARCADE

INOUTIC ARCADE je základní profilová řada, vhodná je především pro skladové prostory, garáže či sklepy. Důvodem je malá stavební hloubka, která dovoluje osazení pouze dvojsklem, díky čemuž nemají plastová okna INOUTIC ARCADE tak dokonalé tepelně izolační vlastnosti jako stále novější a masivnější profily. Do nevytápěných prostor je ideální volbou, a to i díky nižší ceně.

Barevné provedení: bílá, ořech, zlatý dub, anthrazitgrau, tmavý dub.

• 5-ti komorový profil
  • stavební hloubka rámu a křídla 71 mm
  • 2 celoobvodová dorazová těsnění
  • součinitel tepelného prostupu celého okna Uw = 1,2 W/m2K při zasklení dvojsklem

INOUTIC PRESTIGE

Nejprodávanější profilová řada. Plastová okna v tomto profilu využíváme hlavně při výměně starých oken za nová. Své využití mají i v některých typech novostaveb rodinných domků, a to u zákazníků, kteří mají specifické nároky na technické řešení plastových oken.

Díky moderní šestikomorové technologii a stavební hloubce 76 mm ušetříte energii a náklady na vytápění.

Zvolit si můžete buď plastová okna v systému s dorazovým těsněním (2 těsnění - systém AD), nebo se středovým těsněním (3 těsnění - systém MD). Z technického hlediska jsou plastová okna INOUTIC PRESTIGE zajímavá výjimečnou hloubkou zapuštění skel do profilů (20 mm), což ještě více snižuje riziko rosení oken.

• 6-ti komorový profil
  • stavební hloubka rámu a křídla 76 mm
  • možnost výběru při zasklení mezi izolačním dvojsklem či izolačním trojsklem
  • výběr mezi 2 a 3 celoobvodovými těsněními
  • součinitel tepelného prostupu celého okna Uw = 1,2 - 0,79 W/m2K dle použitého zasklení
Prestige AD - 2 těsnění Prestige MD - 3 těsnění

INOUTIC EFORTE

Prvotřídní  okenní profil Inoutic Eforte patří mezi světovou špičku v oblasti prodeje plastových oken. Získal ocenění v prestižní soutěži Stavební výrobek - technologie roku 2010. Splňuje ty nejnáročnější požadavky, které jsou kladeny na plastová okna u nízkoenergetických a pasivních domů.

Společnost Inoutic jako jediná nabízí plastový okenní profil, který při použití běžné ocelové výztuhy, stavební hloubce 84 mm a bez přídavných izolačních prvků, dosahuje koeficientu tepelné prostupnosti rámem Uf pouhých 0,95 W/m²K. Při vhodně zvoleném zasklení dosáhneme u celého plastového okna extrémně nízkých hodnot Uw (prostup tepla celým plastovým oknem) - výrazně lepších než limitní hodnoty požadované pro energeticky pasivní stavby.

Z technického hlediska jsou plastová okna INOUTIC EFORTE zajímavá výjimečnou hloubkou zapuštění skel do profilů (20 mm), což ještě více snižuje riziko rosení oken.

• 6-ti komorový profil
  • stavební hloubka rámu a křídla 84 mm
  • zasklení pouze izolačním trojsklem
  • 3 celoobvodová těsnění
  • součinitel tepelného prostupu celého okna Uw = 0,7 W/m²K dle použitého zasklení

Profilové řady se samozřejmě kromě technických parametrů liší i cenou. Avšak vhledem k tomu, že každé plastové okno se vyrábí až podle Vašich individuálních potřeb a možností (záleží na rozměru, vybraném profilu a barvě plastového okna, i na typu zasklení), není možné stanovit obecný ceník plastových oken. Neváhejte se na nás obrátit a my Vám rádi zdarma zpracujeme nezávaznou kalkulaci na Vaše nová plastová okna.