Plastová okna Salamander

Plastová okna Salamander nabízejí moderní a funkční design, technicky propracované uspořádání komor snižuje náklady na energii. Můžete si vybrat ze široké palety barevného řešení - Vaše nová plastová okna tak mohou být buď bílá, v jednostranném nebo oboustranném dekoru. Plastová okna Salamander jsou výjimečná svým hladkým povrchem a brilantovou bělostí. Jedná se o nejbělejší profil na trhu. S profilem Inoutic mají shodné základní parametry - vysoká odolnost vůči nepříznivým vlivům prostředí a stárnutí, optimální zvuková izolace, barevná stálost a velmi nenáročná údržba plastových oken a dveří.

Co mají profilové řady Salamander společného?

• profil třídy „A“, tzn. tloušťka obvodových stěn profilu 3 mm - vysoká stabilita a pevnost rámu i křídla
  • vyměnitelné těsnění v černé nebo šedé barvě
  • masivní ocelové výztuhy s protikorozní úpravou v rámu i křídle plastového okna
  • špičkové německé celoobvodové kování SIEGENIA AUBI TITAN AF s odolnou povrchovou úpravou
  • teplý meziskelní rámeček - snížení rizika rosení plastových oken
  • vícekomorový podkladový profil s těsnící páskou

Čím se profilové řady liší?

I přesto, že mají profilové řady od společnosti Salamander mnoho společného, každá má i svá specifika, která určují její využití. Níže Vás seznámíme s těmi nejdůležitějšími parametry profilových řad SALAMANDER  STREAMLINE 5K, SALAMANDER  STREAMLINE 7K, LUXUS 3D

SALAMANDER  STREAMLINE 5K

Nejprodávanější profilová řada od společnosti Salamander. Plastová okna v profilové řadě SALAMANDER STREAMLINE 5K využíváme hlavně při výměně starých oken za nová. V kombinaci s trojsklem potom nachází své využití i v některých typech novostaveb rodinných domků, a také u zákazníků, kteří mají specifické nároky na technické řešení plastových oken.

• 5-ti komorový systém
  • stavební hloubka rámu 76 mm
  • výběr mezi oblým a rovným křídlem
  • stavební hloubka oblého křídla 82 mm
  • stavební hloubka rovného křídla 76 mm
  • možnost zasklení dvojsklem nebo trojsklem

Oblé křídlo SALAMANDER STREAMLINE 5K   Hranaté křídlo SALAMANDER STREAMLINE 5K

SALAMANDER  STREAMLINE 7K

Tento 7-mi komorový  profil zcela vychází z konstrukce profilové řady SALAMANDER  STREAMLINE 5K. Liší se pouze dvojnásobným množstvím příčných výztuh, díky kterým tento profil dosahuje vysoké mechanické pevnosti a výborných tepelně izolačních vlastností. Plastová okna z této 7-mi komorové profilové řady SALAMANDER  STREAMLINE 7K v kombinaci s izolačním trojsklem nachází využití především u novostaveb.

• 7-mi komorový systém
  • stavební hloubka rámu 76 mm
  • výběr mezi oblým a rovným křídlem
  • stavební hloubka oblého křídla 82 mm
  • stavební hloubka rovného křídla 76 mm
  • možnost osadit izolačním dvojsklem nebo trojsklem

Oblé křídlo SALAMANDER  STREAMLINE 7K   Hranaté křídlo SALAMANDER  STREAMLINE 7K

LUXUS 3D

Plastová okna a dveře vyrobené z profilu Salamander LUXUS 3D jsou vysoce odolné proti vloupání, a to díky masivní konstrukci profilu. Vlivem plnohodnotného středového těsnění dosahují plastová okna a dveře navíc i vysokého zvukového útlumu. Profil Salamander LUXUS 3D  se vyznačuje jedinečným provedením oblého rámu i křídla.  Využití nachází hlavně v oblastech s vysokou hladinou hluku, protože v kombinaci s protihlukovým zasklením dosahuje profil LUXUS 3D těch nejlepších hodnot.

•  5-ti komorový systém
  • stavební hloubka rámu a křídla 76 mm
  • dvě dorazová a jedno plnohodnotné středové těsnění
  • možnost osadit izolačním dvojsklem nebo trojsklem​