Posuvné dveře

Velice elegantní a praktické posuvné dveře patří ke každému modernímu bydlení. Díky konstrukci posuvných dveří získáme v místnostech především úsporu místa, kdy Vám křídlo nebude zasahovat do prostoru. Při větších rozměrech posuvných dveří získáme v interiéru dostatek přirozeného světla. Využití nachází hlavně posuvné dveře při průchodu z obytných prostor na terasu či zahradu. Nabízíme Vám širokou škálu barevného provedení posuvných dveří.

Varianty posuvných dveří

• plastové posuvné dveře
  • dřevěné posuvné dveře
  • hliníkové posuvné dveře

Posuvné dveře Vám nabízíme ve dvou konstrukčních systémech.

Sklopně posuvné dveře

Je to cenově velmi dostupná varianta posuvných dveří, která se používá především pro menší průchody (ideální rozměr stavebního otvoru max. 2800 mm). Posuvné křídlo se při otevření odsune o několik centimetrů od rámu a poté zajíždí za pevnou část dveří. Mezi hlavní přednosti skloplně posuvných dveří patří možnost vyklopení posuvného křídla na ventilaci. Díky konstrukci nám zaručí tento systém vysoké tepelně izolační vlastnosti.

Zdvižně posuvné dveře

Zdvižně posuvné dveře známé tež pod názvem HS Portál  jsou určeny pro ty nejnáročnější zákazníky. V posledních letech se těší velké oblibě díky moderním trendům směřujícím k velkým proskleným plochám. Konstrukce zdvižně posuvných dveří nám umožní vytvořit bezbariérový vstup z obytných místností na terasu. Křídlo se posouvá ve vlastní kolejnici a proto i při velké ploše zasklení, pro Vás bude ovládání zdvižně posuvných dveří  velice komfortní a snadné.