Příslušenství

Aby Vaše nová plastová, dřevěná nebo i hliníková okna byla opravdu kompletní a vytvářela harmonický celek, vyberte si k nim vnitřní a venkovní parapety, nebo také vhodnou stínící techniku či sítě proti hmyzu. Pokud pouze potřebujete doplnit příslušenství k Vašim stávajícím oknům, ani to pro nás není problém. Stačí si jen vybrat a kontaktovat nás. Společně určitě vymyslíme optimální řešení pro Vaše okna.

Vnitřní parapety

U vnitřních parapetů Vám nabízíme možnost volit plastové komůrkové nebo dřevotřískové parapety. V obou případech má parapet povrch opatřen silnou CPL laminátovou folií, která má vysokou odolnost proti mechanickému poškození. Pro zakončení se u obou typů parapetů využívají boční plastové krytky. Vybírat můžete ze široké škály barevného provedení, a proto Vám parapety vždy budou ladit s barevným provedením ať už plastových, dřevěných nebo i hliníkových oken.

Venkovní parapety

Venkovní parapety pro Vaše okna nabízíme pouze v hliníkovém provedení. Jejich předností je vysoká mechanická odolnost a stálost, právě díky tomu dosahují velmi vysoké životnosti. Pro zakončení parapetu se využívají plastové dilatační koncovky. V základním provedení venkovních parapetů máme tyto barvy: bílou, hnědou, stříbrnou a bronzovou.  K dispozici je ale samozřejmě celá řada RAL barev.  Díky široké barevné škále venkovních parapetů a optimálnímu provedení dotváříme architektonický detail každé fasády.

Žaluzie

Nejrozšířenější stínící technika? Jednoznačně horizontální žaluzie. Standardně používáme řetízkem ovládané celostínící žaluzie, které jsou velmi oblíbené především kvůli vysoké schopnosti zastínění interiéru. Lamely u tohoto typu žaluzie dosednou těsně na sebe a zabrání tak průniku světelných paprsků. Velká barevná škála žaluzií dovoluje harmonicky sladit Vaše okna s ostatními bytovými doplňky.

Sítě proti hmyzu

Sítě proti hmyzu jsou tvořeny hliníkovým rámečkem vyplněným šedou síťovinou. Ta je vyrobena ze skelného vlákna potaženého plastem, a právě díky tomu nepodléhá korozi. Rámeček může být dodán v různém barevném provedení tak, aby ladil s Vašimi plastovými, dřevěnými, nebo i hliníkovými okny - od bílé, hnědé, v imitaci dřeva až po veškeré RAL barvy. Sítě proti hmyzu můžete v zimním období snadno sundat pomocí otočných háčků. Dodáváme i otvíravé balkonové sítě proti hmyzu, které jsou uchyceny na samozavíracích pantech.