Vchodové dveře

Mezi dominantu každého domu patří vchodové dveře. Je důležité, aby ladily s okny - jen tak vytvoří harmonické spojení a stylovou vizitku Vašeho domu. Proto si u nás můžete vybrat ze širokého sortimentu - vchodové dveře plastové, dřevěné, dřevohliníkové nebo hliníkové.

Co mají naše vchodové dveře společného?

• vícebodové zamykání zajišťuje vysokou bezpečnost
  • hliníkový práh s přerušeným tepelným mostem (výborná izolace)
  • široký výběr doplňků - samozavírač, stavěč křídla, samozamykací zámek, zámek ovládaný čipem, válečkový zámek, madla, kliky atd.
  • do plastových a hliníkových vchodových dveří si můžete vybrat dveřní výplně od českého výrobce VP TREND
  • možnost využití dotace v rámci programu Nová zelená úsporám

Vchodové dveře plastové

Nejprodávanější vchodové dveře, a to především díky velkému výběru dekorů a velmi příznivé ceně.

Profilové řady plastových vchodových dveří:

• INOUTIC PRESTIGE – 6-ti komorový profil se stavební hloubkou 76 mm, nejvyužívanější, výborný poměr cena vs. technické parametry
  • INOUTIC EFORTE - 6-ti komorový profil se stavební hloubkou 84 mm, ideální pro nízkoenergetické a pasivní domy
  • SALAMANDER STREAMLINE – 5-ti komorový profil se stavební hloubkou 76 mm, dveře v nejbělejším profilu na trhu (stejně jako plastová okna SALAMANDER)

Výhody plastových vchodových dveří: výborná tepelná izolace, minimální údržba a dlouhá životnost díky masivní ocelové výztuze.

Vchodové dveře dřevěné

Dřevěné vchodové dveře se díky přirozené kráse dřeva stanou skutečnou chloubou Vašeho domu. Díky variabilitě výroby Vám dle Vašeho zadání dokážeme vyrobit téměř jakékoliv členění vchodových dveří.

Profilové řady dřevěných vchodových dveří:

• IV 68 – stavební hloubka 68 mm, vhodné tam, kde není kladen požadavek na vysoké tepelně izolační vlastnosti (zasklení pouze dvojsklem), nízká cena
  • IV 78 – stavební hloubka 78 mm, možnost osadit i trojsklem, výborné tepelně izolační vlastnosti
  • IV 88 – stavební hloubka 88 mm, ideální do nízkoenergetických a pasivních domů

Výhody dřevěných vchodových dveří: přirozený vzhled a variabilita provedení.

Nově nabízíme také profil IV78 s exteriérovým hliníkovým opláštěním (tzv. dřevohliníkové dveře). Díky konstrukčnímu provedení a použitým materiálům nabízí dřevohliníkové dveře vysokou úsporu energií a dlouhou životnost.

Vchodové dveře hliníkové

Hliníkové vstupní dveře nachází využití hlavně v místech s velkou četností průchodu. To bývá především v panelových a bytových domech, obchodech, průmyslových a komerčních objektech. I přes použití v těchto náročných podmínkách dosahují velmi dlouhé životnosti. U hliníkových dveří Vám dokážeme nabídnout barevné dekory (folie), které znáte z plastových oken, a proto můžete plastová okna a hliníkové dveře jednoduše sladit. Hliníkové dveře máme vyrobeny z osvědčeného hliníkového profilu PONZIO.

Profilové řady hliníkových vchodových dveří:

• PT 50 - profil bez přerušeného tepelného mostu a stavební hloubkou 50 mm, určený pro montáž hliníkových dveří do interiéru
  • PE 68 - profil s přerušeným tepelným mostem a stavební hloubkou 68 mm, nejpoužívanější profilový systém pro hliníkové vchodové dveře
  • PE 78 - profil s přerušeným tepelným mostem a stavební hloubkou 78 mm, vhodný při požadavku na hliníkové vstupní dveře se zvýšenou tepelnou izolací

Výhody hliníkových vchodových dveří: extrémní životnost i v náročných podmínkách, bezúdržbové, moderní vzhled.