Plastová okna Inoutic

V naší nabídce máme plastová okna a dveře vyrobená z profilu německé společnosti Inoutic GMbH patřící do skupiny Deceuninck. Mezi hlavní přednosti profilu Inoutic patří dlouhá životnost, dokonalé izolační vlastnosti, stálá barevnost a velká variabilita barev a provedení. Běžně plastová okna zasklíváme  izolačními dvojskly (Ug = 1,1 W/m2K) nebo trojskly (Ug = 0,7 - 0,5 W/m2k) s teplým distančním rámečkem. Je možné použít i skla ornamentní, bezpečnostní, protisluneční a protihluková.

Zaměřujeme se na kompletní dodávku všech dostupných profilových řad plastových oken značky Inoutic.

Co mají profilové řady společného?

• vysoké zabezpečení plastových oken proti vloupání díky Euro-drážce s osovým přesazením 13 mm a dvoulopatkové zasklívací liště
  • masivní ocelové výztuhy s protikorozní úpravou v rámu i křídle plastového okna
  • špičkové německé celoobvodové kování SIEGENIA AUBI TITAN AF s odolnou povrchovou úpravou
  • TEPLÝ meziskelní rámeček  - snížení rizika rosení platových oken
  • zateplený pětikomorový podkladový profil s těsnící páskou a dvěma praporky
  • hladký povrch plastových oken nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu a odolává všem povětrnostním vlivům

INOUTIC PRESTIGE

Nejprodávanější profilová řada. Plastová okna v tomto profilu využíváme hlavně při výměně starých oken za nová. Své využití mají i v některých typech novostaveb rodinných domků, a to u zákazníků, kteří mají specifické nároky na technické řešení plastových oken.

Díky moderní šestikomorové technologii a stavební hloubce 76 mm ušetříte energii a náklady na vytápění.

Zvolit si můžete buď plastová okna v systému s dorazovým těsněním (2 těsnění - systém AD), nebo se středovým těsněním (3 těsnění - systém MD). Z technického hlediska jsou plastová okna INOUTIC PRESTIGE zajímavá výjimečnou hloubkou zapuštění skel do profilů (20 mm), což ještě více snižuje riziko rosení oken.

• 6-ti komorový profil
  • stavební hloubka rámu a křídla 76 mm
  • možnost výběru při zasklení mezi izolačním dvojsklem či izolačním trojsklem
  • výběr mezi 2 a 3 celoobvodovými těsněními