Plastová okna Kömmerling

Plastová okna Kömmerling nabízejí moderní a funkční design, technicky propracované uspořádání komor snižuje náklady na energii. Můžete si vybrat ze široké palety barevného řešení - vaše nová plastová okna tak mohou být buď bílá, v jednostranném nebo oboustranném dekoru. S profilem Inoutic mají shodné základní parametry - vysoká odolnost vůči nepříznivým vlivům prostředí a stárnutí, optimální zvuková izolace, barevná stálost a velmi nenáročná údržba plastových oken a dveří.

Co mají profilové řady Kömmerling společného?

• masivní ocelové výztuhy s protikorozní úpravou v rámu i křídle plastového okna
  • špičkové německé celoobvodové kování SIEGENIA AUBI TITAN AF s odolnou povrchovou úpravou
  • teplý meziskelní rámeček - snížení rizika rosení plastových oken
  • vícekomorový podkladový profil s těsnící páskou

Čím se profilové řady liší?

I přesto, že mají profilové řady od společnosti Kömmerling mnoho společného, každá má svá specifika, která určují její využití. Níže Vás seznámíme s těmi nejdůležitějšími parametry profilových řad KÖMMERLING 76 a KÖMMERLING 88.

KÖMMERLING 88

Prvotřídní okenní profil KÖMMERLING 88 patří mezi světovou špičku v oblasti prodeje plastových oken. Splňuje ty nejnáročnější požadavky, které jsou kladeny na plastová okna u nízkoenergetických a pasivních domů.

Koeficient tepelné prostupnosti rámem Uf pouhých 0,95 W/m²K. Při vhodně zvoleném zasklení dosáhneme u celého plastového okna extrémně nízkých hodnot Uw (prostup tepla celým plastovým oknem) - výrazně lepších než limitní hodnoty požadované pro energeticky pasivní stavby.

• 7-mi komorový profil
  • stavební hloubka rámu a křídla 88 mm
  • zasklení pouze izolačním trojsklem
  • 3 celoobvodová těsnění
  • 5-ti komorový zateplený podkladový profil
  • součinitel tepelného prostupu celého okna Uw = 0,8 - 0,72 W/m2K dle použitého zasklení

KÖMMERLING 76 AD

Nejprodávanější profilová řada od společnosti Kömmerling. Plastová okna v profilové řadě KÖMMERLING 76 AD využíváme hlavně při výměně starých oken za nová. V kombinaci s trojsklem potom nachází své využití i v některých typech novostaveb rodinných domků, a také u zákazníků, kteří mají specifické nároky na technické řešení plastových oken.

• 5-ti komorový systém
  • stavební hloubka rámu 76 mm
  • dvě celoobvodová těsnění
  • 5-ti komorový zateplený podkladový profil
  • možnost zasklení dvojsklem nebo trojsklem

KÖMMERLING 76 AD (dvojsklo)   KÖMMERLING 76 AD (trojsklo)

KÖMMERLING 76 MD

Tento 6-ti komorový profil vychází z konstrukce profilové řady KÖMMERLING 76 AD. Liší se větším množstvím komor a navíc má středové těsnění. Díky tomu tento profil dosahuje vysoké mechanické pevnosti a výborných tepelně izolačních vlastností. Plastová okna z této 6-ti komorové profilové řady KÖMMERLING 76 MD v kombinaci s izolačním trojsklem nachází využití především u novostaveb.

• 6-ti komorový systém
  • stavební hloubka rámu 76 mm
  • tři celoobvodová těsnění
  • 5-ti komorový zateplený podkladový profil